Erkekler Kupa Voley’de Madalya, Kupa ve Ödüller Sahiplerini Buldu

Halkbank’ın şampiyonluğuyla tamamlanan 2017 – 2018 Voleybol Sezonu Erkekler Kupa Voley’de madalya, kupa ve ödüller sahiplerini buldu.

Final karşılaşmasının en değerli oyuncusu seçilen Halkbank takım kaptanı Burutay Subaşı’na ödülünü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, hediyesini ise Vestel Satış Müdürü Hüseyin Yener Yarız takdim etti.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Maliye Piyango’ya madalyalarını TVF Asbaşkanı Suat Güler ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi Suat Baylan, kupasını ise Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu takdim etti.

2017 – 2018 Voleybol Sezonu Erkekler Kupa Voley’i şampiyon olarak tamamlayan Halkbank takımına madalyalarını TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş ve TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, kupasını ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

Ödül töreninde TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Türk Voleybolu’na katkılarından dolayı Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Veysal Tipioğlu’na bir teşekkür plaketi takdim etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aysel Göncü ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, takımların kaptan ve başantrenörlerine birer hatıra plaketi takdim ettiler.

 

Bu Yazıya Oy Verin