Esra ve Gülden’den “Son Manşet, Son Smaç”

Milli Takımlarda uzun yıllar görev alan, Esra Gümüş Kırıcı ve Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu için uzun yıllar kadrosunda yer aldığı Eczacıbaşı Spor Kulübü “Son Manşet, Son Smaç” sloganıyla TVF Burhan Felek Voleybol Salonu’nda bir jübile düzenledi.

Jübilede yayımlanan kısa bir belgeselin ardından, Esra ve Gülden, sahaya son kez Eczacıbaşı forması ile çıktı. A Milli Takım ve Eczacıbaşı VitrA arasında oynanan bir setlik mücadelenin sonlarına doğru oyuna giren yıldız oyuncular, arkadaşlarının ve tüm salonun alkışlarıyla jübilelerini yaptı.

Esra ve Gülden “Emek harcayarak kazandığımız bu formayla sayısız mutluluklar yaşadık. Bizden sonra gelecek genç oyuncuların da bu formanın değerini bilerek oynayacaklarından eminiz” diyerek formalarını, Eczacıbaşı VitrA’nın genç oyuncuları Hande Baladın ve Simge Şebnem Aköz’e teslim ettiler.

Voleybol camiasının buluştuğu jübilede, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Esra Gümüş Kırıcı, Gülden Kayalar Kuzubaşıoğlu ve Eczacıbaşı Spor Kulübü Başkanı Faruk Eczacıbaşı’na, voleybola katkı ve emeklerinden dolayı birer plaket verdi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Sevgili Esra ve Gülden, kulüplerimizle elde ettiğiniz şampiyonluk ve derecelerin yanı sıra bireysel ödüller kazanmış başarılı birer oyuncu, aynı zamanda sevilen ve takdir gören, minik ve genç voleybolcularımıza örnek olmuş sporcularımızsınız.

A Milli Takımlarımız’la ülkemizi uluslararası arenada yüzlerce kez temsil eden, ilk Avrupa ikinciliğini ve Avrupa üçüncülüğünü, 2012’de de ilk kez olimpiyatlara gitme başarısını elde eden A Bayan Milli Takımlarımız’la ülkemizi gururlandıran sporcularımız olarak voleybol tarihimizde yer aldınız.

Federasyon olarak, aktif oyunculuk dönemini sonlandıran voleybolcularımızın yine voleybolun içinde kalması gerektiğine, yılların getirdiği bilgi, birikim ve deneyimini farklı yollarla gelecek nesillere aktarmaya devam etmesini teşvik ediyoruz. Dilerim inandığımız gibi voleybolun içinde kalır ve bu kez farklı görevlerle voleyboldaki başarılarınızı alkışlıyor oluruz.

Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” diyen büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi örnek bir sporcu olduğunuz için, voleybola verdiğiniz emek ve katkılar için teşekkür ederim.

Eczacıbaşı Spor Kulübü’ne ayrıca teşekkür ederiz. 51 yıldır spora büyük emek veren, ülkemizde özellikle voleybolun gelişimine önemli katkıları olan Kulüplerimiz’in başında gelir. Tarihindeki başarılar, yetiştirdiği sporcu ve antrenörler ile voleybolun hep bir adım daha ileri gitmesini sağlamıştır.

Voleybolumuz ve Federasyonumuz için, voleybola verdiği emek, katkı ve desteklerinden dolayı Eczacıbaşı Ailesi’nin ve Eczacıbaşı Spor Kulübü’nün her zaman özel bir yeri olacaktır.

Bir teşekkür de oyuncularımızın ailelerine ve spor yaşamında emeği olan tüm antrenör ve takım arkadaşlarına, elde ettikleri her başarıda büyük katkınız var. Esra ve Gülden’e sağlıklı ve mutlu bir yaşam dilerim.”

 

Bu Yazıya Oy Verin