Eurovolley 2019 Hazırlık Toplantısı İstanbul’da Yapıldı

2019 yılında ilk kez dört ülkenin katılımıyla (Türkiye, Polonya, Macaristan, Slovakya) ortaklaşa düzenlenecek CEV A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri’nin geri sayım süreci devam ediyor.

2019 CEV A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri organizasyonu toplantısının 4’üncüsü, bugün (13 Ekim 2018, Cumartesi), İstanbul Volley Otel’de bulunan Safir Toplantı Salonu’nda yapıldı.

Toplantıya, Avrupa Voleybol Konfederasyonu’ndan (CEV) Asbaşkanlar Özkan Mutlugil ve Renota Arena ile Türkiye, Macaristan, Polonya ve Slovakya’dan Federasyon yetkilileri katıldı. Türkiye Voleybol Federasyonu adına ise toplantıda; TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Suat Güler, Dış İlişkiler ve Organizasyonlar Müdürü Nilüfer Shimonsky, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren, TVF Ligler ve Teknik İşler Müdürü Orhan Aydın, TVF Basın Görevlisi Burak Gengönül, TVF İletişim Görevlisi Ecem Türker, Konaklama ve Seyahat Organizasyonları Yetkilisi Nihan Bolat ve TVF Spor Organizasyonları & Uluslararası Faaliyetler Yetkilisi Gizem Şara Altürk yer aldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, “2019 CEV A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri organizasyonunun ülkemizde yapılmasından çok mutluyum. Hepiniz hoşgeldiniz. Geçmiş yıllarda da ülke olarak önemli büyük turnuvalara ev sahipliği yaptık. İlk kez dört ülkenin katılımıyla (Türkiye, Polonya, Macaristan, Slovakya) ortaklaşa düzenlenecek CEV A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri’nin Türkiye’de yapılacak olması bizleri mutlu ediyor. Umarım, CEV A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri’nin sorunsuz bir şekilde geçmesini diliyor, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Toplantıda; grup karşılaşmalarının Türkiye, Macaristan, Polonya ve Slovakya, finallerinin Ankara’da organize edilecek 2019 CEV A Bayanlar Avrupa Voleybol Şampiyonası organizasyonu hakkında planlamalar ve iş bölümleri konuşuldu.

Bu Yazıya Oy Verin