Kar Voleybolu Sezonu Açılıyor

Türkiye Voleybol Federasyonu, 2018 yılı Kar Voleybolu sezonunu 06-07 Ocak 2018 tarihlerinde, Artvin Kafkasör tesislerinde yapılacak TVF Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası ile açıyor. Kar voleybolu, 2016 yılından itibaren Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) tarafından resmi olarak düzenlenmeye başladı. 2017 yılında ilk Avrupa Turu düzenlendi ve 2018 yılında da ilk resmi Avrupa Şampiyonası düzenlenecek. Türkiye, gelecek vaat eden kar voleybolu alanında yerini üst düzey organizasyonlarla sağlamlaştırmaktadır.

TVF’nin 2017’de Kayseri Erciyes ve Bursa Uludağ’da düzenlediği iki Avrupa Turu organizasyonu tüm Avrupa’da ses getirdi. 2018 yılında ise bu iki organizasyona ek olarak Türkiye Şampiyonası da gerçekleştirilecek. Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası’nda 1. Olacak erkek ve bayan takımları, 23-25 Mart 2018 tarihlerinde Avusturya’nın Wagrain-Kleinarl / Flachau kayak merkezinde düzenlenecek, toplamda 20.000 EURO para ödüllü 2018 CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası’na direkt katılım hakkı kazanacaktır. Şampiyon olacak takımlar, TVF tarafından Avrupa Şampiyonası’na, yol masrafları karşılanarak gönderilecektir.

Artvin Belediyesi iş birliği ile düzenlenecek Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası’na son kayıt tarihi 17 Aralık 2017 Pazar günü. TVF’nin Kar Voleybolu organizasyonları, Türkiye Şampiyonası sonrası Erciyes ve Uludağ Avrupa Turu etapları ile devam edecektir. 12-14 Ocak 2018 tarihlerinde Kayseri Erciyes Kayak Merkezi’nde, Erciyes A.Ş’nin ev sahipliğinde, 01-04 Mart 2018 tarihleri arasında ise Bursa Teleferik A.Ş ev sahipliğinde Uludağ’da gerçekleştirilecek organizasyonlara Türk ve Avrupa takımlarının katılımları alınacaktır.

TVF’nin Türkiye’de düzenlediği tüm kar voleybolu organizasyonları (Türkiye Şampiyonası ve Avrupa Turu etapları) 2018 yılında Pro Beach Tour’a da, kar voleybolunu teşvik amacıyla puan verecektir. Bu puanlar plaj voleybolu giriş sıralamasına ve sezon sonu bireysel sıralamasına da etki edecektir.

Ayrıntılı bilgiye, plaj.tvf.org.tr adresinden, “Organizasyon” sekmesine tıklayarak Snow Volley bölümünde ulaşabilirsiniz. Kar voleybolu organizasyonlarına katılmak isteyenlerin aşağıdaki duyuruları dikkatlice okumaları gerekmektedir:

TVF Kar Voleybolu Türkiye Şampiyonası Duyurusu (Tıklayınız)
CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Erciyes Etabı Duyurusu (Tıklayınız)
CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Uludağ Etabı Duyurusu (Tıklayınız)

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Kayseri ve Erciyes etapları ile ilgili videolara aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz;

2017 Uludağ Etabı Video 1 tıklayınız.

2017 Uludağ Etabı Video 2 tıklayınız.

2017 Kayseri Erciyes Etabı Video 1 tıklayınız.

2017 Kayseri Erciyes Etabı Video 2 tıklayınız.

2017 Kayseri Erciyes Etabı Video 3 tıklayınız.

 

Bu Yazıya Oy Verin