OPET, Bayan Milli Takımlar Resmi Sponsoru Oldu

OPET A.Ş. ile Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) arasında sponsorluk anlaşması imzalandı. Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile OPET A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Ağca’nın imzaladığı anlaşmayla, OPET A.Ş., Türkiye Bayan Voleybol Milli Takımlar “resmi sponsoru” oldu.

Sheraton Istanbul Ataköy Hotel’de düzenlenen imza törenine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, OPET A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Ağca, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Takımlar Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, TVF Sponsorluklardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Memduh Sayıner, A Bayan Milli Takımı oyuncuları ve teknik ekibi ile basın mensupları katıldı.

İmza töreninde konuşma yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Takım sporlarında ülkemizin yüz akı olan, sayısız başarılara imza atan, göğsümüzü kabartan A Bayan Milli Takımımızı Japonya’ya yolcu etmeden önce çok önemli bir sponsorluk anlaşmasını yapmak üzere bir aradayız. Türkiye Voleybol Federasyonu olarak önemli bir anlaşmaya daha imza atıyoruz. TVF ve OPET arasındaki yeni iş birliği, burada atılan imzalarla başlayacak. Başarıya giden yolda, sponsorların destekleri her zaman çok büyük bir güç kaynağıdır. Ülkemizin voleybolda çok daha iyi yerlere gelmesi için birlikte çalışacak olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Voleybolu daha yukarılara taşıma hedefimize katkı sağlayan tüm sponsorlarımıza ve OPET’e bir kez daha teşekkür ediyorum. İki dev markanın bir araya geldiği bu anlaşmanın, karşılıklı memnuniyetlerle uzun yıllar devam etmesi ortak arzumuz.”şeklinde konuştu.

2020 Olimpiyat Oyunları’nın da Japonya’da düzenlenecek olduğunu hatırlatan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Umarım bu uzun yolculuğumuzda OPET’in bize vereceği güç, destek ile birliktelik içinde A Bayan Milli Takımımızı, 2020 yılında da Tokyo’da düzenlenecek Olimpiyat Oyunları’na uğurlamak istiyoruz. Sultanlarımız elde ettikleri başarılar ile ülkemizi dünya ve avrupa arenasında göğsümüzü kabarttılar, kabartmaya da devam ediyorlar. Dünya Şampiyonası’nda ülkemizi gururlandırarak en iyi şekilde temsil edeceklerine inanıyoruz. Dilerim, Japonya’dan madalya ile döneceğiz, bunu başaracak güce sahibiz.” dedi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, ayrıca; “Federasyonumuzun 60. Yılı’nın özel bir gecesinde sponsorluk anlaşması yapıyoruz ama önümüzdeki Salı günü de İstanbul’da büyük bir sponsorluk anlaşmasına imza atacağız. Türk sporunun ve ülkemizin gururu olan A Bayan Milli Takımımız ve teknik ekibimiz başarı elde ettikçe sponsorlarda bize güç katacaklar, destek olmaya devam edeceklerdir. Başta Genel Müdürümüz Sayın Cüneyt Ağca olmak üzere OPET ailesine bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum.”

Sponsorluk anlaşmalarının önemli olduğunu ve mutluluk duyduklarını söyleyen A Bayan Milli Takımı Kaptanı Eda Erdem Dündar ise, “OPET ile imzaladığımız sponsorluk anlaşmasının Dünya Şampiyonası’nda bizlere şans getirmesini diliyorum. Genç bir ekibiz. Uzun süren bir yaz dönemini güzel geçirdiğimizi düşünüyorum. Turnuva öncesinde de takım halinde çok heyecanlıyız. Dünya Şampiyonası çok zorlu geçecek ama biz hazırız. OPET’e de bizlere verdikleri destekten ötürü teşekkür ediyorum ” dedi.

A Bayan Milli Takımı başantrenörü Giovanni Guidetti; “Öncelikle yeni sponsorumuz OPET’e bizlere verdikleri destek, göstermiş oldukları inanç için teşekkür ediyorum. Genç oyunculardan kurulu iyi bir takımız. Herkesin bizlere inanmasını, desteklemesini istiyorum. Olağanüstü şeyler yapmak için yola çıkıyoruz, buna hazırız ” ifadelerinde bulundu.

OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca ise; “Türkiye’deki akaryakıt dağıtım sektörünün öncü kuruluşu OPET olarak istasyonlarımızda sunduğumuz üstün kaliteli ürün ve hizmetlerin yanı sıra bilinçli bir toplum oluşmasına ve bu ülkenin değerlerine katkıda bulunmayı hedefleyen bir şirketiz. OPET markasının sahiplendiği ve desteklediği bir alan olan spor, hepimizi ortak bir coşkuda buluşturarak, birlik ve beraberlik duygularımızı tetikliyor Türkiye’de başarı denince akla gelen ilk branşlardan olan voleybola da sponsor olarak, bu alandaki desteğimizi taçlandırmış oluyoruz. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın çarpıcı ve dikkat çekici başarıları bizleri her zaman gururlandırıyor. Sektörümüzün büyük markaları arasındaki tek yerli şirket olarak, Türk sporunun ve bu alandaki başarıların destekçileri arasında yer almak da OPET olarak bize ayrıca gurur ve büyük bir mutluluk veriyor. Hem sponsorluğumuzu duyurmak hem de takımımızı tüm enerjimiz ve iyi dileklerimizle uğurlamak için buradayız. Filenin Sultanları’na iyi yolculuklar dilerken, Dünya Voleybol Şampiyonası’nda ülkemizi başarı ile temsil edeceklerine yürekten inanıyor, şampiyonada göğsümüzü kabartacak maçlar çıkarmalarını, ardından da coşku ile yurda dönmelerini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, OPET A.Ş. Genel Müdürü Sayın Cüneyt Ağca’ya spora ve voleybola katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket ve üzerinde adının yazılı olduğu milli takım formasını hediye etti.

OPET A.Ş. Genel Müdürü Cüneyt Ağca da, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a, günün anısına özel bir kalem hediye etti.

A Bayan Milli Takımı kaptanı Eda Erdem Dündar da; OPET A.Ş. Genel Müdürü Sayın Cüneyt Ağca’ya tüm takım tarafından imzalanmış top hediye etti.

İmza töreni çekilen toplu fotoğraf ile son buldu.

 

Bu Yazıya Oy Verin