Takım Kaptanı Üstündağ ve Başantrenör Düzceler Sırbistan Maçını Değerlendirdi

U17 Erkekler Voleybol Avrupa Şampiyonası üçüncü karşılaşmasında, Sırbistan’ı 3-2 mağlup eden Milli Takımımız ‘ın kaptanı Berkün Eber Üstündağ ve Takımın Başantrenörü Hüseyin Düzceler maçla ilgili görüşlerini paylaştı.

Maçı kazandıkları için çok mutlu olduklarını belirten Milli Takım Kaptanı Berkün Eber Üstündağ “Zorlu bir maç oldu. Kazandığımız için çok mutluyuz. Grupta altı puanla ikinci sıradayız. Bir gün aradan sonra grup birincisi Bulgaristan ile karşılaşacağız. Yaptığımız hataları yapmayıp, maçı kazanmak için elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Konyalı voleybol severleri maçlarımıza bekliyoruz” dedi.

Takımın Başantrenörü Hüseyin Düzceler ise şunları söyledi: “Ara ara konsantrasyonumuzu kaybettik ve hatalar yaptık. Her hatamızdan ders alıp, bir sonraki maçımıza hazırlanacağız. 7 Temmuz’da grubun birincisi Bulgaristan rakibimiz. Sahaya her zaman olduğu gibi kazanmak için çıkacağız. Bu maçta seyircimiz en kritik anlarda çok iyi destek oldu, sonraki maçlarımızda da Konyalı voleybol severlerin desteğini bekliyoruz.”

Gruptaki dördüncü maçını 7 Temmuz Cuma günü, saat 19.00’da Bulgaristan ile yapacak olan Milli Takımımız altı puanla ikinci sırada yer alıyor.

Bu Yazıya Oy Verin