TVOLAF Ofisi Ankara’da Hizmete Açıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın desteği ile tüm voleybol antrenörlerini tek çatı altında toplamayı ilke edinerek, birlik ve takım ruhuyla Türk antrenörlerine destek olmak amacıyla 2018 yılında kurulan Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu (TVOLAF)’nun ofisi, bugün (13 Aralık Cuma), Ankara Tandoğan’da bulunan binada hizmete açıldı. 

Yoğun bir katılımla gerçekleşen açılışa; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVOLAF Başkanı Bülent Meriç, TVOLAF Yönetim Kurulu Üyeleri, üye derneklerin temsilcileri ile antrenörler katıldı.

Antrenör kökenli bir federasyon başkanı olarak, Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu’nun böyle bir atılımda bulunmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren TVF Başkanı Üstündağ şunları söyledi:

‘’Sabah seminerde de belirttiğim gibi antrenörlerimizin tek bir çatı altında toplanması bizleri son derece memnun etti. Federasyon olarak göreve geldiğimiz ilk günden itibaren tüm antrenörlerimizin tek bir çatı altında toplanabilmeleri için antrenör derneği yöneticilerimize bu yönde görüşümüzü belirtmiştik. Bugün artık antrenörlerimizin sabit bir adresi, bir arada olabilecekleri, toplanabilecekleri bir yapıları var. Desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum’’

TVOLAF Başkanı Bülent Meriç ise; ‘’ TVOLAF olarak ofisimizin açılışını gerçekleştirdik. Federasyon Başkanımıza bugün bizleri yalnız bırakmadığı için teşekkür ediyorum. Ofisimizin her gün belirli saatlerde açık olarak antrenörlerimize hizmet verecek. Yeni kurulmuş bir federasyonuz. Bu kısa sürede antrenörlerimiz için birçok eğitim semineri düzenledik. Bugünde burada bu çatı altında birlikteyiz. Bu yapının oluşmasında bizlere destek veren, katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu, Mebusevleri Şerefli Sokak 39/1 Tandoğan-Ankara adresinde bulunan ofisinde faaliyetlerini sürdürecek.

Bu Yazıya Oy Verin