Türkiye Spor Ödülleri Gecesi’nde ‘Türk Voleybolu’ 4 Dalda Ödüle Layık Görüldü

Her yıl geleneksel olarak düzenlenen Türkiye Spor Ödülleri, İstanbul Wyndham Grand Kalamış Marina Otel’de gerçekletirilen Sporda Vefa ve Dostluk Gecesi’nde görkemli bir tören ile sahiplerini buldu.

Bu sene 17.’si düzenlenen Türkiye Spor Ödülleri’nde; “Türk Voleybolu” 4 dalda ödüle layık görüldü.

Geceye; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ile TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu katıldı.

Ülkemize 60 yıldır altın değerinde başarılar ve şampiyonluklar kazandıran voleybolun tek, daim ve gerçek hamisi Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ise Türkiye Spor Ödülleri’nde ‘Yılın Federasyonu’ ödülüne layık görüldü.

TVF Başkanı Üstündağ; “Avrupada ve dünyada ülkemizin çok iyi bir şekilde temsil edilmesinde Federasyonumuzun da bir katkısı oldu ise eğer bu bizler için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Bu ödülü federasyondaki yönetim kurulu ekibim, çalışanlarımız, kulüplerimiz ve tüm voleybol camiası adına alıyorum. Ayrıca bu yıl Federasyonumuzun 60. kuruluş yıl dönümü. 60. Yılımızın sloganı da ne mutlu ki bize “Hepimiz Aynı Takımdayız…” Bir kez daha sizlerin huzurunda bizleri bu ödüle layık gören Spor Türkiye ailesine ve oylarıyla bizleri destekleyen tüm voleybol severlere teşekkür ediyorum” dedi.

Aynı gecede; Fenerbahçe takımı oyuncusu Emre Batur“Yılın Erkek Voleybolcusu”, Galatasaray HDI Sigorta takımı oyuncusu Cansu Çetin “Yılın Bayan Voleybolcusu”, müzesinde 3 Dünya ve 4 Avrupa Şampiyonluğu bulunduran VakıfBank Bayan Voleybol Takımı ise; Yılın Voleybol Takımı” seçildi.

Play-off müsabakası sebebiyle Ankara’da bulunan ve geceye katılamayan Emre Batur’un ödülünü annesi Münevver Batur; VakıfBank Bayan Voleybol Takımı adına ise ödülü takım kaptanı Melis Gürkaynak aldı.

Bu Yazıya Oy Verin