Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni’nde VakıfBank Ödüle Layık Görüldü

T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Türkiye’ye Enerji Veren Kadınlar Ödül Töreni’nde; VakıfBank Bayan Voleybol Takımı ödüle layık görüldü.

Törene, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, A Bayan Milli Takımı Menajeri Pelin Emniyetli ve milli sporcularımızın yanı sıra; iş, sanat, akademi ve spor dünyasından da birçok davetli isim katıldı.

Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen gecede; 2017 yılını dört kupa ile kapatan (CEV Şampiyonlar Ligi, FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası, Şampiyonlar Kupası ve Kupa Voley) VakıfBank Bayan Voleybol Takımı, Türk Sporu’na yaptığı katkı ve başarılarından ve toplumda üstlendikleri sorumlulukla bayanlara ilham olmalarından dolayı ‘Jüri Özel’ ödülüne layık görüldü.

VakıfBank Bayan Voleybol Takımı’na ödülünü ise; Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Sayın Emine Erdoğan takdim etti.

VakıfBank Spor Kulübü adına ödülü alan VakıfBank Bayan Voleybol Takımı Kaptanı Gözde Kırdar “Bu ödülü almaktan dolayı büyük bir onur ve gurur duyuyorum. Bizi bu ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyorum. Ödülü, tüm takım arkadaşlarım, teknik ekibimiz ve kulüp çalışanlarımız adına alıyorum. Her şartta bizim arkamızda duran VakıfBank’a bir kez daha teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Bu Yazıya Oy Verin