TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Aydın Voleybol Gecesi’ne Katıldı

Aydın Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Aydın Voleybol Gecesi etkinliği, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu’nun katılımı ile gerçekleştirildi.

Kuşadası’nda bulunan Sealight Resort Hotel’de düzenlenen geceye AK Parti Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Kuşadası Kaymakamı Muammer Aksoy, Söke Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, Aydınlı olan Beşiktaş Bayan Voleybol takımı antrenörü Kamil Söz ile Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı’nın milli oyuncusu Bahar Toksoy Guidetti ve Aydın ile çevre illerden gelen voleybol camiasından çok sayıda davetli katıldı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ise geceye katılmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Voleybol camiası yalnız değil. Bu yıl 60’ıncı yılımızı kutluyoruz. Biz hepimiz aynı takımdayız, aynı taraftayız. Voleybol camiası hiçbir zaman yalnız olmaz. Aydın’da düzenlenen geceye ev sahipliği yapan il müdürüme, il temsilcisine ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Üstündağ, “Aydın’ı çok önemsiyoruz. Yaklaşık bir buçuk ay önce Aydın’da Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne terfi edecek takımların belli olacağı final etabının müsabakalarını düzenledik. Burada herkese bir kez daha teşekkür ediyorum. Beklediğimiz ilgi alakayı ve voleybolun değerinin burada sergilendiğini bir kez daha gördük. Aydın’a bir kez daha uluslararası, milli müsabaka vereceğiz” ifadesini kullandı.

Gecenin sonunda Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, Aydın’da voleybolun gelişmesi için vermiş oldukları desteklerinden dolayı; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu’ya teşekkür plaketi takdim etti.

Köylüyoğlu ayrıca; Aydınlı olan Beşiktaş Bayan Voleybol takımı antrenörü Kamil Söz ve Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı oyuncusu Bahar Toksoy Guidetti’ye de voleybol kariyerlerindeki başarılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Bu Yazıya Oy Verin