TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İzmir Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Gecesi’ne Katıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpaslan, dün (9 Şubat 2018, Cuma) İzmir’de Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda (EBSO) organize edilen İzmir Voleybol Hakem ve Gözlemcileri Derneği Gecesi’ne katıldılar.

Organize edilen yemeğe; İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsu, Aydın Voleybol İl Temsilcisi Ali Köylüoğlu, Manisa Voleybol İl Temsilcisi Ahmet Dalkıran, Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu, voleybol hakemleri ve gözlemcileri, Ege Bölgesi’nde bulunan bazı kulüplerin yöneticileri de katıldılar.

Yemekte söz alan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ konuşmasına; voleybol il temsilcileri, hakemleri, gözlemcileri ve kulüp yöneticilerine teşekkür ederek başladı. Türkiye Voleybol Federasyonu’nun bu sene 60. Yılı olduğuna vurgu yapan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, bu sene 60. Yılımızda Türkiye’nin her yerinden voleybola gönül verenlerle birlikte güzel bir organizasyon yapacağız. 

Birlik ve beraberlik için de oldukları sürece başaramayacakları hiçbir şeyin olmadığını ifade eden TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ; görev süresi boyunca da voleybol konusunda herkesin yanında ve destek olacağını belirtti.

Ayrıca; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, katıldığı yemekte; eski hakem ve gözlemci Faruk Gönen’e bir şilt takdim etti.

Bu Yazıya Oy Verin