TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, Denizli’de Kahvaltı Organizasyonuna Katıldı

Denizli’de düzenlenen 2. Lig Kadınlar Yarı Final Etabı’nda mücadele eden takımların teknik ekipleri, yöneticileri, müsabakalarda görev yapan hakemler ve gözlemciler, Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi.

Müsabakaları takip etmek üzere Denizli’de bulunan Türkiye Voleybol Federasyonu Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu’nun da katıldığı organizasyonda, Denizli Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediyesi Meclis Başkan Vekili Ali Değirmenci ve Denizli Voleybol İl Temsilcisi Sevinç Güngör de yer aldı.

Anadolu’da böyle organizasyonların olmasının çok önemli olduğunu ifade eden Göksu, “Federasyon olarak Anadolu’da voleybolu daha yaygın hale getirmek ve üst düzey voleybolun Anadolu’yla kucaklaşmasını istiyoruz. Bu yüzden bu organizasyonun Denizli’de olması çok önemli. Bu organizasyona ev sahipliği yapan ve organizasyonun Denizli’ye gelmesini ve gerçekleşmesini sağlayan Gençlik Spor il Müdürlüğü’ne ve Denizli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ediyor, tüm takımlarımıza final yolunda bir kez daha başarılar diliyorum” dedi.

Bu Yazıya Oy Verin