Vestel Voleybolun Yükselen Yıldızı Ödülü, Metin Toy’un

Bu yıl 63.’sü düzenlenen Gilette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri, Zorlu Performans Sanatları Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle sahiplerini buldu. 

Gilette-Milliyet Yılın Sporcusu ödül töreninde; “Vestel Voleybolun Yükselen Yıldızı Ödülü”nü Fenerbahçe Voleybol Takımı’nın Milli oyuncusu Metin Toy kazandı. Metin Toy, ödülünü Vestel Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Tunç Berkman’dan aldı.

Ödül törenine; Türkiye Voleybol  Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Asbaşkanı Ahmet Göksu ve TVF Yönetim Kurulu Üyesi, Milli Takımlar Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu katıldı. 

63. Gilette-Milliyet Yılın Sporcusu ödülleri

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın da aralarında bulunduğu Türk sporunun önde gelenlerinden oluşan 40 kişilik jürinin oylarıyla belirlenen en iyiler yapılan halk oylamasıyla seçildi. 

Jüri tarafından belirlenen Gillette-Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri adayları için oylama, Ocak ve Şubat aylarında, Milliyet Gazetesi ile “yilinsporcusu.milliyet.com.tr” üzerinden yapıldı. Yedi kategoride yarışan 36 aday için 3 milyona yakın oy kullanıldı.

 “Vestel Voleybolun Yükselen Yıldızı Ödülü”nü kazanan Fenerbahçe Voleybol Takımı’nın Milli oyuncusu Metin Toy’u tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bu Yazıya Oy Verin