2019– 2020 Sezonu Öncesi Altyapı Antrenörleri Eğitim Seminerleri’nin İkincisi İstanbul’da Yapıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) ile Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu (TVOLAF) birlikte gerçekleştirdiği 2019– 2020 sezonu öncesi Alt Yapı Antrenörleri Eğitim Seminerleri’nin ikincisi bugün (14 Eylül 2019, Cumartesi) İstanbul’da TVF 50. Yıl Deniz Esinduy Voleybol Salonu’nda yapıldı.

Yoğun bir katılımla gerçekleşen seminere; TVOLAF Genel Başkanı Bülent Meriç, TVF Eğitim Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Selda Bereket Yücel ve antrenörler katıldı.

Seminerde açılış konuşmasını yapan TVOLAF Genel Başkanı Bülent Meriç; “TVF ile birlikte gerçekleştirdiğimiz 2019– 2020 sezonu öncesi Alt Yapı Antrenörleri Eğitim Seminerine hepiniz hoş geldiniz. Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu olarak amacımız voleybola gönül veren, emek veren tüm antrenörlerimize en sağlıklı şekilde eğitimlerini verebilmek ve belli bir seviyeye getirebilmektir. Şimdiden seminerinizin sağlıklı ve başarılı geçmesini diliyorum.” dedi.

TVF Eğitim Kurulu Koordinatörü Prof. Dr. Selda Bereket Yücel ise; “2019– 2020 sezonu öncesi Alt Yapı Antrenörleri Eğitim Seminerleri’nin ikincisine hepiniz hoş geldiniz. Biz Türkiye’nin takım sporlarındaki en başarılı federasyonuyuz. Bu başarımızın tesadüf olmadığını kanıtladık. Başarının en önemli sebebi Federasyonca altyapılara verdiğimiz önemdir. Tüm amacımız milli takımlara çok iyi bir şekilde oyuncu yetiştirmek, oyuncu havuzunu genişletmek. Burada da en büyük görev siz değerli antrenörlerimize düşüyor. Seminerinizin başarılı geçmesini diliyorum ” şeklinde konuştu.

Seminerin açılış oturumunda; Doç. Dr. Dilşad Mirzaoğlu, “Hareket Eğitimi” hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Seminerin ikinci ve son oturumunda ise; Mehmet Bedestenlioğlu, “Voleybolda Temel Teknik Gelişimi ve Kazanılan Hataların Düzeltilmesi” hakkında bir sunum gerçekleştirdi.

Bu Yazıya Oy Verin