2017-2018 Voleybol Sezonu Değerlendirme Toplantısı Ankara’da Yapıldı

2017 – 2018 Voleybol Sezonu, Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin değerlendirildiği ve 2018 – 2019 Voleybol Sezonu’na ilişkin görüş ve önerilerin paylaşıldığı değerlendirme toplantısı, bugün (10 Mayıs 2018,Perşembe), Ankara Green Park Hotel’de gerçekleşti.

Toplantıya; Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkan Ahmet Göksu, TVF Genel Sekreteri Av. Nihal İşçi, Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Aziz Yener, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış ve kulüp temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasına kulüp başkanları, yöneticileri, temsilcileri ve katılımcılarına hoş geldin diyerek başlayan TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ konuşmasına; “Bu sezon milli takım faaliyetleri dışında liglerimiz sona erdi. Liglerimizin sona ermesiyle kulüplerimizle bir araya gelmek ve geride bıraktığımız sezonun değerlendirmesini birlikte yapmak istedik. Öncelikle bu yıl Efeler ve Vestel Venus Sultanlar Ligi’ni şampiyon olarak tamamlayan Halkbank ve VakıfBank takımlarımızı tebrik ederim. Avrupa Kupaları’nda da bizleri başarı ile temsil eden ve derece elde eden bütün kulüplerimizi tebrik ediyor ve kutluyorum. Türk Voleybolu adına güzel bir duygu. Takımlarımız, hem Avrupa’nın hem de Dünya’nın lideri konumunda bulunuyorlar. Dolayısıyla takımlarımız oranın lideriyse, camiamızda oranın lideri durumundadır. Çünkü camianın varlığıyla, desteğiyle, emeğiyle bu dereceleri elde ediyoruz. Şampiyon olan ve katılan takımlarımızı tekrar kutluyorum.” şeklinde devam etti.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ konuşmasını; yeni sezonda Vestel Venus Sultanlar Ligi’ne yükselen Türk Hava Yolları ve Karayolları Spor Kulübü takımları ile Efeler Ligi’ne yükselen Arhavi Belediyesi ve Tokat Belediye Plevne takımlarına başarılar dileyerek sonlandırdı.

Bu Yazıya Oy Verin