2019 Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası Sona Erdi

18-24 Haziran 2019 tarihleri arasında TVF tarafından düzenlenen 2018 – 2019 Voleybol Sezonu  Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası, bugün (24 Haziran 2019, Pazartesi), oynanan üçüncülük ve final karşılaşmaları ile tamamlandı.

Final karşılaşması öncesinde; bu yıl gözlemcilik kariyerleri sona eren Ahmet Keten, Mustafa Çetinacar, Şule Aşkın ve Mehmet Kösebalioğlu’na Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından teşekkür plaketi verildi.

Türkiye Voleybol Federasyonu adına Ahmet Keten’e teşekkür plaketini MHGK Başkan Vekili Kazım Güleken, Mustafa Çetinacar’a İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık, Şule Aşkın’a MHGK Üyesi Aydın Ay ve Mehmet Kösebalioğlu’na ise; TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birimi Müdürü Sezgin Eren verdi.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun resmi YouTube kanalından canlı olarak yayınlanan karşılaşmaların ardından; rakibi Eczacıbaşı’nı 25-17, 25-7 ve 25-16’lık setlerle 3-0 mağlup eden VakıfBank şampiyon olurken; Eczacıbaşı ikinci oldu. Rota Koleji’ni 25-18, 23-25, 25-23, 19-25 ve 15-10‘luk setlerle 3-2 mağlup eden İlbank ise; Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı 3. sırada tamamladı.

Karşılaşmaların ardından düzenlenen madalya ve kupa töreninde; Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı dördüncü sırada tamamlayan Rota Koleji’ne; dördüncülük şiltini TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Birimi Müdürü Sezgin Eren ile İstanbul TVF Burhan Felek Voleybol Salonu Tesisler Amiri Coşkun Kadayıfçı verdi.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı üçüncü sırada tamamlayan İlbank’a; madalyalarını TVF Teknik Kurul Üyesi Ahmet Özkan ve MHGK Üyesi Aydın Ay, kupalarını ise TMOK Üyesi Oktar Tertemiz verdi.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı ikinci sırada tamamlayan Eczacıbaşı’na; madalyalarını TVF İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık, kupalarını ise MHGK Başkan Vekili Kazım Güleken ve Tayfun Özener verdi.

Genç Kızlar Türkiye Şampiyonası’nı şampiyon olarak tamamlayan VakıfBank’a kupa ve madalyalarını; TVF Asbaşkanı Suat Güler verdi.

Genç Kızlar
1.VakıfBank
2.Eczacıbaşı
3.İlbank
4.Rota Koleji

Bu Yazıya Oy Verin