A ve AB Klasman Hakemleri Ara Semineri’nin 2’ncisi Bursa’da Gerçekleştirildi

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu (MHGK) tarafından düzenlenen ara seminerlerin 2’ncisi Bursa’da gerçekleştirildi.

Seminere; TVF Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz, MHGK Başkanı Aziz Yener, MHGK Üyesi Sevda Güler, Bursa Voleybol İl Temsilcisi Menderes Batmaz, Bursa, Çanakkale, Eskişehir ve Kütahya ili A ve AB klasman hakemleri, Bursa ili ulusal hakemleri, il ve aday hakemler ile gözlemciler katıldı.

Seminer, Bursa Voleybol İl Temsilcisi Menderes Batmaz’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından Türkiye Voleybol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ersin Yılmaz’ın “Hepimiz aynı takımdayız” sözleriyle ile başlayan konuşmasında tüm hakem ve gözlemcilere faydalı bir seminer olmasını temennisiyle başarılar diledi.

Bursa’da uzun yıllar il temsilciliği, Merkez Hakem Kurulu üyeliği ve gözlemciliği yaparak voleybola hizmet etmiş olan Şevket Günay’a Türkiye Voleybol Federasyonu ve Bursa Voleybol Hakemler ve Gözlemciler Federasyonu tarafından plaket verildi. TVF adına teşekkür plaketini MHGK Başkanı Aziz Yener, Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Federasyonu adına ise teşekkür plaketini Bursa Voleybol Hakem ve Gözlemciler Derneği Başkanı Yunus Aydın takdim etti.

Bu Yazıya Oy Verin