Dünya Basın Mensupları Derneği’nden Üstündağ’a Başarı Ödülü

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a, Dünya Basın Mensupları Derneği (DBMD) tarafından “Başarı Ödülü” olarak Şükran Belgesi verildi.

Holiday In İstanbul Airport Hotel’de gerçekleştirilen törende, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ “Şükran Belgesi”ni, MHP İstanbul Milletvekili Arzu Erdem’den aldı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Dünya Basın Mensupları Derneği’ne, bizi bu ödüle layık gördükleri için, çok teşekkür ederim. Yönetim olarak, takım sporları içerisinde özellikle de bayanlarda en başarılı branş olan voleybolda, en iyiyi yapmak ve voleybolu bulunduğu yerden daha yukarılara taşımak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu ödül, tüm yönetimin özverili ve uyum içinde çalışmasının sonucudur. Verdiğimiz emeklerin takdir görmesi, bizi de motive ediyor. Dünya Basın Mensupları Derneği’ne ve bu törenin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese bir kez daha teşekkür ederim.”

Dünya Basın Mensupları Derneği’nin bu sene, ilkini düzenlediği ödül töreninde; kendi sektör ve branşlarında farkındalık oluşturarak, Türkiye ve dünya için toplumsal faydalar sağlamış kurum, kuruluş, firma ve kişiler takdirnameyle ödüllendirildiler.

 

Bu Yazıya Oy Verin