Festival Voleybol Yıldızlar Finalleri’nde 2. Gün Maçları Oynandı

Festival Voleybol adıyla, ikinci kez düzenlenen Türkiye Voleybol Federasyonu Altyapılar Türkiye Şampiyonası Finalleri Yıldızlar Kategorisi’nde grup maçlarında Beşiktaş – Halkbank maçı dışında tüm maçlar oynandı.

Bursa’daki hava muhalefeti nedeniyle, Bursa TÜYAP alanındaki elektrik kesintisinden dolayı Beşiktaş – Halkbank yıldız kız maçı tamamlanamadı. Bu maç, 5 Haziran Pazartesi günü oynanacak. 

Türkiye’nin en büyük fuar alanlarından biri olan TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde oynanan maçların sonuçları ve puan durumları için tıklayınız.

Altyapılar Türkiye Şampiyonası Festival Voleybolu’nda Yıldız (kız/erkek) final maçları 9 Haziran 2017 Cuma günü sona erecek.

Dopingle Mücadele Eğitimi Seminerleri’nin İkincisi 5 Haziran’da

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Eğitim Kurulu ve Türkiye Dopingle Mücadele Komisyonu (TDMK) işbirliğiyle düzenlenen Dopingle Mücadele Eğitimi Seminerleri’nin ikincisi 5 Haziran Pazartesi günü, TÜYAP Bursa Bilim ve Teknoloji Merkezi Toplantı Salonu’nda yapılacak. 

İki ayrı oturum olarak gerçekleştirilecek seminere, Altyapılar Türkiye Şampiyonaları’nda mücadele eden yıldız (kız/erkek) takımlarının antrenörleri ve her takımın en az üç sporcusunun katılması zorunlu olacak. 

5 Haziran 2017 Pazartesi

11:00 – 12:30 saatleri arası YILDIZ ERKEK Grupları (3 sporcu x 32 Takım = 96 Sporcu + 32 antrenör)

12.30 – 14:00 saatleri arası YILDIZ KIZ Grupları (3 sporcu x 32 Takım = 96 Sporcu + 32 antrenör)

 

Bu Yazıya Oy Verin