Hakem, Gözlemci ve Gelişim-Bilgilendirme Semineri 2. Grupla Devam Ediyor

2018-2019 Voleybol Sezonu öncesi Hakem, Gözlemci ve Gelişim-Bilgilendirme Semineri, ikinci grupla Ankara’da devam ediyor.

İkinci grup açılışına; TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, MHGK Başkanı Aziz Yener, MHGK Genel Sekreteri Eyüp Bostancı, Ankara Voleybol İl Temsilcisi Selahattin Karayel, Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu (VHGF) Başkanı Çetin Ok ve MHGK üyeleri katıldı.

Seminerde konuşma yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “2018-2019 sezon öncesi “Hakem ve Gözlemci ve Gelişim-Bilgilendirme Semineri’nin ikincisine hepiniz hoş geldiniz. Sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Hepinize saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Bu yıl Türk voleybolunun hayata geçirilişinin, voleybolu başlangıçının 100. yılı, federasyonumuzun ise 60. yılı. Çok nezih bir camiayı temsil ettiğimizi yinelemek istiyorum, voleybolumuz için önemli bir yıl. Her yönüyle örnek bir camiayız. Bu göreve sizlere hizmet etmek için, yapılması gereken hizmetleri yapmak için talip olduk. Daha öncede belirttiğim gibi sizlerin her zaman yanında olacağımızı bilmenizi istiyorum. Bu sezon, yaş itibariyle hakemliğe ve gözlemciliğe veda eden emekçilerimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. 2018-2019 Voleybol Sezonunun hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum’’ dedi.

Seminerin sonunda uzun yıllar Türk Voleyboluna hakem ve gözlemci olarak hizmet etmiş ancak bu sezon yaş itibariyle hakem ve gözlemciliği bırakanlara TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ve VHGF Başkanı Çetin Ok tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.

Bu Yazıya Oy Verin