Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Yenimahalle Kaymakamlığı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Ankara Öğretmenler Arası Voleybol Turnuvası, bugün (26 Nisan 2019, Cuma), oynanan final müsabakalarının ardından sona erdi.

Karşılaşmalarının ardından düzenlenen kupa ve madalya töreninde; Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Müdürü Tamer Kırbaş, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a organizasyona yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Turnuvayı dördüncü olarak tamamlayan Keçiören İlçesi takımına kupa ve madalyalarını Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Zahit Şahin takdim etti.

Üçüncü olan Mamak İlçesi takımına kupa ve madalyalarını Yenimahalle İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Arslan Öztaş takdim etti.

İkinci olarak tamamlayan Elmadağ İlçesi takımına kupa ve madalyalarını Elmadağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytaç Özel takdim etti.

Turnuvayı şampiyon olarak tamamlayan Yenimahalle İlçesi takımına kupa ve madalyalarını Memur-Sen Onursal Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanlığı Eğitim Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Gündoğdu ve TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ takdim etti.

 

 

Bu Yazıya Oy Verin