Orkid’ten Filenin Sultanları’na Kutlama Yemeği

Orkid, Türkiye Voleybol Federasyonu ve A Milli Kadın Voleybol Takımı’yla birlikte Filenin Sultanları’nın başarılarını kutlamak amacıyla yemekte bir araya geldi.

Orkid, Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası’ndaki başarısını kutlamak amacıyla 30 Ekim Çarşamba akşamı bir tebrik yemeği düzenledi.

Orkid ve P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen geceye, Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Suat Güler, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Alpaslan ve A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları katıldı.

Gecede; Orkid ve P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu tarafından TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a Filenin Sultanları’nın uluslararası arenada yakaladığı başarının bir nişanı olarak bir plaket takdim edildi.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da; Orkid ve P&G Türkiye, Kafkaslar ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu’na Türk voleyboluna katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket takdim etti.

Gecede ayrıca; Türk sporuna destek olmayı amaçlayan Orkid’in bugüne kadar 120 okula ulaştırdığı voleybol destek paketlerine ek olarak, her bir Milli Kadın Voleybolcumuz adına 5’er okula daha voleybol destek paketi hediye ederek, toplamda Türkiye genelinde 270’den fazla okuldaki voleybolcuların antrenman imkanlarını genişleteceğinin müjdesi verildi.

Orkid Gelecekte “Filenin Sultanları” Olacak Genç Kızları Destekliyor

Türkiye’de ilk kez 2003 yılında A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın ana sponsoru olan Orkid’in, geçmişten bugüne voleybola verdiği destekten bahseden Turnaoğlu “Bu akşam burada Filenin Sultanları’nın uluslararası arenada gösterdiği başarıları tebrik etmek ve voleybolcu genç kızlarımızı desteklemek için gerçekleştireceğimiz çalışmanın müjdesini vermek için bir araya geldik. Orkid olarak 40 yıldan fazla süredir Türkiye’deki kadınların ve genç kızların özgüvenlerini desteklemek amacıyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bundan sonra da Türk kadınlarını ve voleybolu desteklemeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Orkid’in voleybola yaptığı bu katkının son derece değerli olduğunu ifade eden TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ yaptığı teşekkür konuşmasında “Orkid gibi uzun yıllardır Türk kadınlarının ve genç kızlarının yanında olan markaların desteği bizim için çok kıymetli. Orkid’le 2003 yılında başladığımız iş birliğimiz farklı dönemlerde de devam etti ve Orkid verdiği destekle Filenin Sultanları’nın yanında durarak, voleybolun yaygınlaştırılmasına katkıda bulundu. Başta A Milli Kadın Voleybol Takımı olmak üzere, Türk sporuna verdikleri destek için Orkid’e, P&G ailesine ve Sayın Tankut Turnaoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

A Milli Kadın Voleybol Takım Kaptanı Eda Erdem Dündar, Orkid’in bu desteğini çok anlamlı bulduğunu ifade ederek “Gençlerin voleybola ilgisini güçlendirecek bu bağış için Orkid’e ve federasyonumuza çok teşekkür ediyorum. Yeni voleybolcuların yetişmesine destek olacak bu çalışmaya vesile olduğumuz için biz de çok mutluyuz” dedi.

Cesaret Sponsoru olduğu A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularına bir sürpriz yapan Orkid, Filenin Sultanları adına file, voleybol topu gibi ekipmanların bulunduğu voleybol destek paketlerini Türkiye genelinde 70 okula daha iletecek.

Bu Yazıya Oy Verin