TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, 3. Kademe Kıdemli Antrenör Kursu’nu Ziyaret Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) tarafından organize edilen Üçüncü Kademe Kıdemli Antrenör Kursu, bugün (13 Eylül Çarşamba), Erkek Milli Takımlar ve TVF Teknik Kurulu Koordinatörü Semih Oktay tarafından verilen Mevkii Gereklilikleri ve Oyuncu  Seçimi dersi ile devam ediyor.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ kursu ziyaret ederek, kursiyerlere şunları söyledi: “Antalya’da organize edilen Hakem, Gözlemci Gelişim ve Bilgilendirme Semineri nedeniyle, kursun açılışında sizlerle birlikte olamadım. Bugün birlikteyiz ve Semih Ağabey’in ders verdiği saatte sizlerle bir araya gelmekten özellikle çok mutluyum. Antrenörlük yaptığım dönemde Semih Ağabey ile altı yıl birlikte çalıştık. Antrenör talimatında değişiklik için ciddi bir çalışma yaptık ve bunu da başardık. Bugün halen oyuncu olan, forma terleten isimler de aramızda bulunuyor. Belki önümüzdeki yıl, belki daha sonra sahada antrenör olarak yer alacaklar. Voleybola emek vermiş, hizmet etmiş kişilerin yine voleybolun içinde kalmasını arzu ediyoruz, lütfen voleyboldan kopmayın. Hepinize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.”

TVF Ankara Başkent Volley Hotel Toplantı Salonu’nda yapılan ve 68 kursiyerin katıldığı Üçüncü Kademe Kıdemli Antrenör Kursu, 17 Eylül 2017 Pazar günü yapılacak sınavlarla son bulacak.

Bu Yazıya Oy Verin