TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İstanbul İl Temsilciliği’nin Yemeğine Katıldı

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, İstanbul’da voleybol oynanışının 100. yılı olması sebebiyle İstanbul Voleybol İl Temsilciliği tarafından düzenlenen geceye katıldı.

14 Aralık 2018, Cuma günü, düzenlenen geceye TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Asbaşkanı Suat Güler, TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Kurtaran Mumcu, TVF Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yıldız da yer aldı.

TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ gecede yaptığı konuşmada; “Voleybol camiasının güzel insanları, voleybolun bugünlere gelmesinde büyük emekler sarfetmiş, büyük hizmetler vermiş emekçiler, antrenörler, hakemler, gözlemciler ve değerli basın mensupları bu güzel geceye hoş geldiniz. Hepinizi en içten sevgi ve saygılarımı selamlıyorum. Böyle güzel bir gecede sizlerle bir arada olmaktan çok mutluyum. Bugün voleybolun İstanbul’da oynanışının 100. yılı olması vesilesiyle bir aradayız. Federasyonumuzun kuruluşunun ise 60. Yılı. İnşallah nice 100 yıllara, 60 yıllara diliyorum. Federasyon olarak kısa bir süre önce hayata geçirdiğimiz Voleybol Her Yerde projesiyle beraber her zaman voleybol ile bir arada olacağız. Bu camianın içinden gelen biri olarak, göreve geldiğimiz günden bugüne kadar Türk voleybolu için daha iyi neler yapabiliriz diye hizmet etmeye çalıştık. Federasyon olarak önemli işler yapmaya çalışıyoruz, çabalıyoruz, çabalamaya da devam edeceğiz. Voleybol camiası her zaman en iyisini hak eden bir güzel,nezih bir camia. Hakemleri, antrenörleri, kulüpleri, sporcularıyla çok başarılı bir camiayız. Ülkenin en başarılı takım spor branşıyız. Gururlu ve mutluyuz. İyi ki varsınız, iyi ki beraberiz…” dedi.

Gecede, İstanbul Voleybol İl Temsilcisi Erdal Fındık, İstanbul’da voleybolun gelişimine yaptığı katkılar ve desteklerinden ötürü TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a teşekkür ederek plaket takdim etti.

TVF Başkan Mehmet Akif Üstündağ ise; İstanbul’da voleybolun gelişimine yaptığı katkılar ve desteklerinden ötürü Türk voleybolunun duayen isimlerinden ve antrenörlerinden Enver Göçener’e teşekkür plaketi takdim etti. Geceye rahatsızlığı dolasıyla katılamayan Enver Göçener adına plaketi Tüm Voleybol Antrenörleri Federasyonu (TVOLAF)’nun Genel Başkanı Bülent Meriç aldı. 

TVF Başkan Mehmet Akif Üstündağ, geceye rahatsızlığı dolasıyla katılamayan Türk voleybolunun duayen isimlerinden ve antrenörlerinden Enver Göçener’e acil şifalar dileyerek; “Türk voleyboluna renkli simasıyla çok büyük katkılar sağlamış, çok büyük değerler katmış, bizlerde de emeği olan Enver Göçener’e acil şifalar diliyorum. Kendisini yalnız bırakmayalım. Başta Bülent Meriç olmak üzere camianın değerli temsilcilerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi.

Gecenin sonunda ulusal hakemliğe yükselen il voleybol hakemleri kokartlarını teslim aldılar. Kokartlarını alan hakemler, günün anısına pasta kestiler.

Bu Yazıya Oy Verin