TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u Ziyaret Etti

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’u makamında ziyaret etti.

Daha önce TVF Eğitim Kurulu Başkanlığı da yapmış olan Bakan Selçuk’un bu göreve seçilmesinden dolayı voleybol camiasının duyduğu memnuniyeti dile getiren TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Sayın Bakanımız, voleybolun içinden gelen bir isim. Voleybola olan ilgisi ve sevgisi de bizleri çok mutlu ediyor. Sayın Bakanımızı burada görmekten şahsım ve yönetim kurulumuz adına çok mutlu olduk. Kendisine bir kez daha yeni görevinin hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Voleybolu yakından takip ettiğini belirten Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da; “Voleybolun sorunlarını en iyi bilenlerden biri olarak çok değerli Federasyon Başkanımızla işbirliği içerisinde voleybola gereken katkı ve desteği vereceğiz” dedi.

Gerçekleşen görüşmede; altyapılarda voleybola katkı sağlanması ve voleybolun geliştirilmesi konularının üzerinde duruldu. Okullarda tarama yapılarak yetenekli ve fiziksel sporcuların tespit edilmesi konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmenin sonunda; Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’a spora ve voleybola katkılarından dolayı teşekkür ederek, plaket, top ve üzerinde adının yazılı olduğu milli takım formasını hediye etti.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk ile görüşmeye TVF Sağlık İşlerinden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi A.Nihan Karaçam Salkaya da katıldı.

Bu Yazıya Oy Verin