TVF Başkanı Üstündağ, Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’na Katıldı

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nca Ankara’da düzenlenen, Türk sporunun mevcut sorunları ve çözüm önerilerinin ele alınacağı “Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı”na katıldı.

Ankara’da düzenlenen Spor Kulüpleri ve Federasyonları Çalıştayı’nın üçüncü gününde, federasyon başkanlarıyla bir araya gelen Bakan Kasapoğlu, tüm spor ailesinin bir araya geldiğini hatırlatarak; “Bugünümüzü, yarınlarımızı, sorunlarımızı, çözüm önerilerimizi… Herkes ne düşünüyorsa ortaya koyuyor. Hem verimli hem de keyifli bir ortam. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Bakan Kasapoğlu, çalıştayın üçüncü gününde diğer branşların federasyon başkanlarıyla bir arada olduklarını hatırlatarak; “Biz spor camiası olarak bir aileyiz. Ailemizin elbette sorunları, çözülmesi gereken konularımız var. Bunları masaya yatırıyoruz. ‘İlk gün hatalarımızla yüzleşeceğiz’ dedik. Hatalarımızla yüzleşmekten çekinmiyoruz. Medeni yaklaşımlarından, usul üslup noktasındaki hassasiyetlerinden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

“Buradaki her arkadaşımızın derdi, sporumuzun yarınları” diyen Bakan Kasapoğlu, “Kulüplerimiz, federasyonlarımız, bu sorunları dert edinen tüm camiayla daha güçlü bir gelecek için yarınlara yürüyeceğiz. Buna inanıyoruz” şeklinde konuştu. 

Bakan Kasapoğlu, spor kültürünü yaygınlaştırmanın gayreti içinde olduklarına işaret ederek, şunları kaydetti:

“Sporcularımızın performans noktasındaki seviyelerini de her geçen gün daha yukarılarda görmek bizi mutlu ediyor. En son voleybolda kızlarımızın inancını, gayretini gördük. İnşallah 2020 madalyalarla taçlandıracağımız başarı dolu bir yıl olacak. Çalıştay vesilesiyle şunu gördüm ki bu tür birliktelikleri daha sık sağlamamız lazım. Sporun kardeşlik, dönüştürücü, birleştirici ruhunu ortaya çıkaracak çok önemli fikirler var. Aziz milletimizi hak ettiği başarılarla sevindirmenin gayreti içinde olacağız.”

Bakan Kasapoğlu, ayrıca; A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın 2020 Tokyo Olimpiyatları’na vize almasıyla gurur yaşadıklarını dile getirdi.

Bu Yazıya Oy Verin