U16 Küçük Kız Voleybol Milli Takımı Oyuncuları, Brand Sport & Summit’te Başarı Hikayelerini Anlattı

Markaların spora ilgisini ve spor sektörünün görünürlüğünü artırmak amacıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen ve markalar dünyası ile spor endüstrisini bir araya getiren Brand & Sport Summit 2019’un ikinci ve son gününde de voleybol konuşuldu.

Volkswagen Arena’da gerçekleştirilen Brand & Sport Summit’te düzenlenen voleybol oturumunda İtalya’da organize edilen U16 Küçük Kızlar Avrupa Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza atarak rakiplerine yalnızca 1 set veren ve namağlup Avrupa Şampiyonluğu’na uzanan U16 Küçük Kız Voleybol Milli Takımı’nın oyuncuları sporseverlerle buluştu.

AXA Sigorta Pazarlama Direktörü Alper Tanyer’in moderatörlüğünde gerçekleşen oturumda; U16 Küçük Kız Voleybol Milli Takımı için özel olarak hazırlanan Filenin Sultanları Marşı’nın çıkış hikayesini izleyicilere anlatıldı.

U16 Küçük Kız Voleybol Milli Takımı oyuncuları, marş esnasında neler yaşadıklarını anlattığı oturumun sonunda ise Filenin Sultanları Marşı’nı bir kez daha seslendirdi.

Brand Sport & Summit’in “Orkid ile Dünden Bugüne Voleybol” oturumunda ise; P&G Türkiye Kafkasya ve Orta Asya Yönetim Kurulu Başkanı Tankut Turnaoğlu, Eski Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımı başantrenörü Reşat Yazıcıoğulları, Eski milli voleybolcu Özlem Özçelik ile A Milli Kadın Voleybol Takımı Menajeri Pelin Emniyetli yer aldı.

Bu Yazıya Oy Verin