U17 Erkekler Balkan Şampiyonası Sona Erdi

Balkan Voleybol Birliği (BVA) ve Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)’nun işbirliği ile düzenlenen, 17 Yaş (U17) Altı Erkekler Balkan Şampiyonası, bugün (28 Temmuz 2018, Cumartesi), oynanan final karşılaşmasının ardından yapılan kupa ve madalya töreni ile son buldu.

Final karşılaşmasının ardından Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi’nde yapılan kupa ve madalya töreninde şampiyon olan Bulgaristan takımına kupasını TVF Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Mert Üçoklar, madalyalarını ise; TVF Uluslararası İlişkiler ve Organizasyonlar Müdürü, Balkan Voleybol Birliği Genel Sekreteri Nilüfer Başak Shimonsky ile Turnuva Teknik Delegesi Goran Jovanovic  birlikte verdi.

Turnuvayı 2’nci olarak tamamlayan 17 Yaş Altı Milli Takımımıza madalyalarını Özyeğin Üniversitesi Spor Merkezi Müdürü Önder Atahan verdi.

 

Turnuvayı üçüncü sırada bitiren Yunanistan takımına ise madalyalarını; TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü, Balkan Voleybol Birliği Pazarlama Kurul Üyesi Sezgin Eren ve Erkek Milli Takımlar Altyapılar Koordinatörü Ali Ümit Hızal verdi.

Genel Sıralama
1.Bulgaristan
2.Türkiye
3.Yunanistan

Bu Yazıya Oy Verin