2018 Pro Beach Tour Lefkoşa Etabı Sona Erdi

2018 TVF Plaj Voleybolu Türkiye Serisi Pro Beach Tour Lefkoşa Etabı, dün (02 Ağustos 2018, Perşembe) erkekler ve bayanlar kategorilerinde oynanan final karşılaşmaları ile sona erdi.

Bayanlarda günün ilk yarı final karşılaşmasında Buğra Eryıldız – Selin Yurtsever ikilisi ile Müge Ocakçı – Ceren Atila ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 21-10‘luk setlerle 2-0 mağlup eden Buğra Eryıldız – Selin Yurtsever ikilisi finale yükselen ilk takım oldu.

İkinci yarı final mücadelesinde ise; Merve Çelebi – Esra Betül Çetin ikilisi ile Başak Bakar – Anastasia Shaydulina ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 (21-8, 21-8) mağlup eden Merve Çelebi – Esra Betül Çetin ikilisi finalde Buğra Eryıldız-Selin Yurtsever ikilisinin rakibi oldu.

Üçüncülük mücadelesinde; rakibi Başak Bakar – Anastasia Shaydulina ikilisinin sahadan çekilmesi üzerine  Müge Ocakçı – Ceren Atila ikilisi turnuvayı 3. sırada tamamladı.

Finalde ise Buğra Eryıldız – Selin Yurtsever ikilisi ile Merve Çelebi – Esra Betül Çetin ikilisi şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibini 21-10 ve 23-21’lik setlerle 2-0 mağlup eden Buğra Eryıldız – Selin Yurtsever ikilisi, Lefkoşa Etabı’nı şampiyon olarak tamamladı.

Erkekler kategorisindeki ilk yarı final karşılaşmasında Umut Aksular – Osman Çetintaş ikilisi ile Kemal Şah – Ali Osman Nurettin ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 21-13, 17-21, 11-15‘lik setlerle 2-1 mağlup eden Kemal Şah – Ali Osman Nurettin ikilisi finale yükselen ilk takım oldu.

İkinci yarı final mücadelesinde ise; Nuri Şahin – Caner Çiçekoğlu ikilisi ile Hakan Göğtepe – İbrahim Çadır ikilisi karşı karşıya geldi. Rakibini 2-0 (21-18, 21-13) mağlup eden Nuri Şahin – Caner Çiçekoğlu ikilisi finalde Kemal Şah-Ali Osman Nurettin ikilisinin rakibi oldu.

Üçüncülük mücadelesinde; rakibi Hakan Göğtepe – İbrahim Çadır ikilisini 21-13 ve 21-18‘lik setlerle 2-0 mağlup eden Umut Aksular – Osman Çetintaş ikilisi turnuvayı 3. sırada tamamladı.

Finalde ise Kemal Şah – Ali Osman Nurettin ikilisi ile Nuri Şahin – Caner Çiçekoglu ikilisi şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Rakibini 21-18 ve 21-17’lik setlerle 2-0 mağlup eden Nuri Şahin – Caner Çiçekoğlu ikilisi, Lefkoşa Etabı’nı şampiyon olarak tamamladı.

Bu Yazıya Oy Verin