2018 Pro Beach Tour İzmir Etabı’nda Madalya ve Ödüller Sahiplerini Buldu

2018 Pro Beach Tour İzmir Etabı’nda bugün (01 Nisan 2018, Pazar), oynanan final maçlarından sonra yapılan törenle, madalya ve ödüller sahiplerini buldu.

Bayanlar kategorisinin şampiyonları Aleyna Vence – Khakimzanova Ksenia ikilisine madalyalarını; Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, kupalarını; TVF Başkan Vekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Ebru Karayılan – Tuğba Özdemir ikilisi madalyalarını ve kupalarını; Lions 118R Federasyonu Başkan Yardımcısı Ali Kemal Çemberci’den aldılar.

Turnuvanın üçüncüsü olan Selin Yurtsever – Melis Ece Yurtsever ikilisine ise madalyalarını ve kupalarını; TVF İzmir Voleybol İl Temsilcisi Hakan Gürsü verdi.

Erkekler kategorisinin şampiyonları Murat Giginoğlu – Volkan Göğtepe ikilisine ise madalyalarını; Lions 118R Federasyon Başkanı Hayri Tuna Yükselen, kupalarını; TVF Başkanvekili Alper Sedat Aslandaş verdi.

Turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Sefa Urlu – Hasan Hüseyin Mermer ikilisi madalyalarını TVF Plaj ve Kar Voleybolu Yönetmeni Oğuz Değirmenci verdi.

Turnuvanın üçüncüsü olan Ali Berke Sağır – Engin Özbek ikilisine ise madalyalarını ve kupalarını TVF İzmir Voleybol İl Temsilciliği İl Hakem Kurulu Üyesi Nektel Koyuncu verdi.

Bu Yazıya Oy Verin