2019-2020 Voleybol Sezonu Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin Fikstürleri Belli Oldu

2019-2020 Voleybol Sezonu Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi fikstürleri; bugün (27 Ağustos 2019, Salı), Ankara Volley Hotel Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kura çekimi sonucunda belli oldu.

Kura çekimine Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu, TVF Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, Kurum Avukatı Merve İlhan, kulüp temsilcileri ve basın mensupları katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, “Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi kulüplerimizin çok değerli başkan ve kulüp temsilcileri hepiniz hoş geldiniz. 2019-2020 Voleybol Sezonu Efeler Ligi ve Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin Türk Sporu’na, Türk voleyboluna, kulüplerimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Bildiğiniz üzere; 16 yıl sonra yeniden ev sahipliği yaptığımız Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası başladı. A Milli Kadın Voleybol Takımımız, güzel bir başlangıca imza atarak ilk üç maçından da galibiyetle ayrılarak bizleri gururlandırdı. Umuyorum ki, A Milli Kadın Voleybol Takımımız, müsabakalar sonunda Türk Sporu’nu, Türk voleybolunu, ülkemizi, halkımızı ve tüm voleybolseverleri mutlu edecek bir başarı elde edecektir. Ardından Ocak ayında Avrupa Kıtası’nın olimpiyat elemeleri bizleri bekliyor. A Milli Kadın Voleybol Takımımızın olimpiyatlarda yer alması Türk voleybolu adına önemli bir adım olacak. Milli Takımlarımızın oluşmasında ve bu birlikteliğin yakalanmasındaki en büyük pay sahibi kulüplerimizdir. Kulüplerimizin; oyuncularımızın bu noktaya gelmelerinde göstermiş oldukları gayret, mücadele ve verdiği emek küçümsenemez. Tüm kulüplerimiz ve antrenörlerimize teşekkür ediyorum. Son yıllara baktığımızda Türk voleybolu, hem Avrupa’da hem dünyada çok önemli bir yere sahip. Bu yıl da Dünya Kulüpler Şampiyonası’nda son şampiyon VakıfBank ve dünya üçüncüsü Eczacıbaşı VitrA ile temsil edileceğiz. Avrupa Kupaları’nda da 6’şar takım ile mücadele edeceğiz. Tüm takımlarımıza şimdiden başarılar diliyorum. Bu sezon Efeler Ligi’nde Sorgun Bld. ve Bursa B.Şehir Bld ile Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde mücadele edecek PTT ile Atlas Global Yeşilyurt Spor Kulüpleri’ne hoş geldiniz diyor, yeni sezonun tüm camiamıza hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ın ardından söz alan Türkiye Voleybol Federasyonu Lig İşleri Danışmanı Recep Nurtanış, kulüp temsilcilerini yeni sezon ve lig statüleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Efeler Ligi 1. Hafta Karşılaşmaları
Arkas Spor – Tokat Bld. Plevne
Spor Toto – Sorgun Bld.
Fenerbahçe HDI Sigorta – Halkbank
Ziraat Bankası – İstanbul BBSK
Galatasaray – İnegöl Bld.
Bursa B.Şehir Bld. – Arhavi Voleybol

Efeler Ligi’nde 1. Devre Karşılaşmaları 27 Ekim – 15 Aralık 2019 tarihleri arasında, 2. Devre karşılaşmaları 18 Ocak – 14 Mart 2020 tarihleri arasında oynanacak.

Vestel Venus Sultanlar Ligi 1. Hafta Karşılaşmaları
Fenerbahçe Opet – THY
Karayolları – Beşiktaş
Atlas Global Yeşilyurt – PTT
Nilüfer Bld. – Galatasaray
VakıfBank – Aydın BBSK
Beylikdüzü Vol. İht. – Eczacıbaşı VitrA

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde 1. Devre Karşılaşmaları 12 Ekim –  30 Kasım 2019 tarihleri arasında, 2. Devre karşılaşmaları 19 Ocak – 15 Mart 2020 tarihleri arasında oynanacak.

2019 – 2020 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi Kura Çekimi ve Fikstürüne ulaşmak için tıklayınız.

2019 – 2020 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi normal sezon statüsü için tıklayınız.

2019 – 2020 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off 1. Etap Statüsü için tıklayınız.

2019 – 2020 Voleybol Sezonu Vestel Venus Sultanlar Ligi Play-off 2. Etap Statüsü için tıklayınız.

2019 – 2020 Voleybol Sezonu Efeler Ligi Kura Çekimi ve Fikstürüne ulaşmak için tıklayınız.

2019 – 2020 Voleybol Sezonu Efeler Ligi normal sezon statüsü için tıklayınız.

2019 – 2020 Voleybol Sezonu Efeler Ligi Play-off 1. Etap Statüsü için tıklayınız.

2019 – 2020 Voleybol Sezonu Efeler Ligi Play-off 2. Etap Statüsü için tıklayınız.

Ayrıca; lig şampiyonları ile kupa şampiyonlarını karşı karşıya getiren Şampiyonlar Kupası müsabakaları kadınlarda; 9 Ekim’de VakıfBank ile Eczacıbaşı VitrA, erkeklerde ise; 24 Ekim 2019 tarihinde Fenerbahçe HDI Sigorta ile Galatasaray arasında Federasyonun belirleyeceği bir ilde oynanacaktır.

Bu Yazıya Oy Verin