Eczacıbaşı VitrA ve Fenerbahçe Yarı Finalde

Vestel Venus Sultanlar Ligi çeyrek final etabında, bugün (31 Mart Cuma), iki maç oynandı.

Günün ilk maçında Eczacıbaşı VitrA ile Çanakkale Bld. karşı karşıya geldi. Eczacıbaşı Spor Salonu’ndaki maçtan, Eczacıbaşı VitrA 25-22, 25-18 ve 25-20’lik setlerle 3-0 galip gelerek, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde yarı finale yükseldi.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız. 

Günün bir diğer karşılaşmasında ise; Fenerbahçe ve Halkbank Takımları karşılaştı. Metro Enerji Spor Salonu’ndaki maçta ev sahibi Fenerbahçe 25-14, 25-13 ve 25-16’lık setlerle 3-0 kazanarak, Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde yarı finale çıkan takım oldu.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Vestel Venus Sultanlar Ligi yarı finalinde Eczacıbaşı VitrA ile Fenerbahçe birbirlerine rakip olurken, VakıfBank’ın rakibi Bursa B.Şehir Bld.-Galatasaray eşleşmesinin galibi olacak.

Normal lig etabını ilk sekizde bitirip, çeyrek finalde elenen Beşiktaş, Çanakkale Bld. ve Halkbank ise 5/8 etabında mücadele edecek. 

Vestel Venus Sultanlar Ligi’nde Çeyrek Final Etabı Maç Programı 

Tarih Saat Salon Takımlar Maç
5 Nisan

Çarşamba

19:00 Cengiz Göllü Voleybol S. 5-4 Bursa B.Şehir Bld. Galatasaray 1. Maç
7 Nisan

Cuma

19:00 GS Park Voleybol S. 4-5 Galatasaray Bursa B.Şehir Bld. 2. Maç

 Maçlar NTV Spor’dan naklen yayımlanacak.

Çeyrek Final Statüsü

Çeyrek Final etabında takımlar içeride ve dışarıda olmak üzere karşılıklı iki müsabaka yapacaklar. İlk maçlar normal lig etabı sonunda puan cetvelinde alt sırada bulunan takımın sahasında, bir gün sonra ikinci maç, üst sırada bulunan takımın sahasında oynanacak.

İki maç sonunda puanı yüksek olan takım yarı finale yükselecek. Puan eşitliğinde ikinci maçtan hemen sonra altın set oynanacak. Altın seti alan takım yarı finale çıkacak, kaybeden takım 5/8 etabına gidecek.

Bu Yazıya Oy Verin